700.Yıl Ortaokulu

Telefon : 0228 212 6999
WEB https://bilecik700yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mahallesi Şehir Alanı Sokak No18
VİZYON : Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek, geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek, öğrencimize akademik başarının yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak.
MİSYON : “Eğitim sevgi ile başlar” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu,modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Türkiye’ye model oluşturmak, dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan, doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten, sanat etkinliklerini ve kültürel etkinlikleri eğitim programlarıyla birleştiren, kültür sanat merkezi niteliği kazanmış bir okul ortamı oluşturmak.
BAŞARILAR : .

Kütüphane Kitap Sayısı :2038
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 1.ders:08:30-09:10 2.ders:09:25-10:05 3.ders:10:25-11:05 4.ders:11:20-12:00 5.ders:13:00-13:40 6.ders:13:50-14:30 7.ders:14:40-15:20 8.ders:15:30-16:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : ÖZEL ARAÇLAR İLE.ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE.
Yerleşim Yeri : HÜRRİYET MAHALLESİ ŞEHİR ALANI SOKAK NO:18 BİLECİK/MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM